Taloushallinnon palvelut

Riittääkö organisaatiosi taloushallinnon osaaminen?

Huolella ja ajallaan hoidettu lakisääteinen kirjanpito on tärkeä osa yrityksen taloushallintoa. Tämän lisäksi Marifin on sinun yrityksellesi juuri sopivan kokoinen taloushallinnon kumppani. Toimeksianto voi olla toistaiseksi voimassa oleva tai projektikohtainen. Se voi kestää sovitun ajan tai projektin toteutuksen, aina yrityksesi tarpeen mukaan.

Talouspäällikköpalvelu
Palvelu voi kattaa koko yrityksen hallinnon: taloushallinnon, palkat sekä muun hallinnon tai sovitun osan siitä.

Kirjanpitopalvelu
Lakisääteinen kirjanpito, kuukausitilinpäätökset, viranomaisraportointi, sisäiset raportit ja kustannuslaskenta, kassavirtaseuranta, likviditeettiseuranta, tilinpäätös, veroilmoitus.

Palkkahallintopalvelu
Palkkahallinnon hoitaminen kokonaisuudessaan sisältäen asiakkaan kanssa sovitun raportoinnin.

Hallintopalvelu
Koko yrityksen hallinnon hoitaminen.

On erityisen hienoa olla mukana tukemassa asiakasyrityksen kasvua niin suureksi, että oman talouspäällikön palkkaaminen tulee ajankohtaiseksi!

Talouspäällikkö toimi konsultatiivisessa roolissa esimerkiksi toimitusjohtajan työparina. Tämä on hyödyllistä erityisesti kasvuyrityksessä tai yrityksen muutostilanteissa. Tarjoamme myös yrityksen kokonaisvaltaista johtamisen mallia, sisältäen toimitusjohtajan, myyntijohdon sekä talousjohdon. Tai halutut osat näistä.

On tilanteita, joissa tarvitaan ulkopuolinen toimija väliaikaisesti hoitamaan kokonaisuutta. Hyödynnä talouspäällikköpalvelumme äkillisissä muutostilanteissa tai kriisitilanteissa. Vaikka silloin kun avainhenkilö sairastuu tai yrityksellä on taloudellisia vaikeuksia.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna